.

.

GEDLIRE 3 Нива Органайзер За Подправки с 24 Празни Квадратни Банки За Подправки, Рафтове За Подправки, Контейнери За Подправки, Органайзер за Кухненски Шкаф, Килер с 400 Е?

GEDLIRE 3 Нива Органайзер За Подправки с 24 Празни Квадратни Банки За Подправки, Рафтове За Подправки, Контейнери За Подправки,

BGN 48.00
Наличност

Метални. 【3 нива органайзер за подправки】3 нива, многоцелеви, стоящ багажник има по-широк високи рафтове за съхранение не само на типичните кутии за подправки,но и на голям брой различни подправки, сос, консерви, кутии, туби, билки и подправки.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. 【С 24 буркани за подправки Кутии за подправки са желирани или просеянные върховете за леки подправки или лесно измерване; Етикетите са предварително отпечатани и са празни.Можете да направите своето име подправки с помощта на периода маркер, всеки капачка ясно маркирано, за да помогне в намирането на кулинарни подправки. 【Размер рафтове за подправки】 : 15.7"L x 4.7"W x 9.5"H, подходящ за повечето шкафове; Размер на кутии за подправки : 1.6"W x 4"H. Включва 1 x тежкотоварни рафтове за подправки, 24 x квадратни празни стъклени буркани за подправки, 400 етикети за подправки, 1 x сгъваема силиконова фуния, 1 х Бледа маркер. 【Трайна и стабилна】Нашата стойка за подправки изработен от висококачествен дебел метал, трайно, стабилно и трайно.Повърхността на шкафовете обработена специално покритие за предотвратяване на ръжда.Стъпка дизайн и рафтове за подправки срок organizer е отличен за кухня и помещение за съхранение на подправки, предмети от бита, баня и още много други. 【Брояч за Спестяване на пространство】Органайзер за подправки предлага достатъчно място за малки контейнери, не заема много място на рецепцията.Това е един много добър титуляр за съхранение на стелажи, подходящи за бутилки, подправки, черен пипер, сол, захар, кулинарни масла, пипер или други малки неща бутилки.Това сэкономило място в гардероба си и по-лесно търсене на подправки и екстракти.

R

Свързани продукти