.

.

Voroly Авто Задна Броня Протектор за Охрана на Универсален Камък Зърно Гума Устойчива на Надраскване Вратата на Багажника Входяща Защита Аксесоар Тампон 35,8 инча (син)

Voroly Авто Задна Броня Протектор за Охрана на Универсален Камък Зърно Гума Устойчива на Надраскване Вратата на Багажника

BGN 12.79
Наличност

【Премиум качество】е Изработен от висококачествен силиконов полимер на материала, устойчивост на топлина /холодостойкости, износоустойчивостта, против стареене на кожата, водоустойчива и UV-устойчивост.Твърдост 60 (Shore A), високо удължение. 【Красива украса】Каменна зърно задната броня протектор е уникален, стилен външен вид.Противоскользящий дизайн , дизайн на каналите и нескользящая функция, може ефективно да се предотврати падането на неща, които вие трябва временно да сложите. 【Съвместимост】35,8 инча*3.2 инча ,подходящ за всички автомобили с гърба на защитата,универсален подходящ за повечето товарни автомобили, пикапи или джипове. 【ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА】Защита на задната броня на ефективно предпазва задната броня багажник на кола, предпазва от неприятни драскотини и осигурява защита.Също така може да се използва за покриване на всички съществуващи драскотини, повреди на боята. 【КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ】Този устойчив на надраскване гумена броня е много издръжлив,гъвкав и гъвкави (не се напуква и не се чупи), залепваща лента преминава под и тапицерия, просто залепен върху перваза на прозореца, за лесно свързване. 【Красива украса】Каменна зърно задната броня протектор е уникален, стилен външен вид.Противоскользящий дизайн , дизайн на каналите и нескользящая функция, може ефективно да се предотврати падането на неща, които вие трябва временно да сложите.

R

Свързани продукти