.

.

Joy Ceremony Wedding Cake Knife and Set Server - Селски Комплект за рязане и сервиране тортата - Сватбен Комплект за рязане с листа от евкалипт, Бели Рози - Увита с Канап, Прибори за рожде?

Joy Ceremony Wedding Cake Knife and Set Server - Селски Комплект за рязане и сервиране тортата - Сватбен Комплект за рязане

BGN 13.59
Наличност

???Добавете селски завършек на на зададените булчински на приемане : увити в канап и украсени с листа от евкалипт и бели рози, този селски сватбен нож и сервировочный комплект за торта ще се слее с останалата част от вашите декорации, докато правите специална атмосфера. Комплект за рязане на тортата : нашият нож за торта и сървър са изработени от висококачествени материали и внимателно украсени с ръка, за да ви предложи идеални сватбени аксесоари за известния момента на рязане на тортата. ????Използвайте вашия комплект за рязане на сватбена торта дълго след големия ден : от рождени дни и годишнини преди коледните празници или семейна почивка-заедно този комплект за рязане на тортата и сървър е необходим за всеки празник, претендиращо за торта или вкусна торта. ????Насладете се на лесно рязане на торта : искате ли да получите този е изрежете парче сватбена торта?Ние ще ви прикроем!И нашият селски нож, и сервант са с назъбени ръбове, които ще ви помогнат да нарязани дори най-богатите сватбени торти. ????Готов за подарък селски сватбена торта с Нож и сервировочный комплект : пропускайте врява с опаковка, удивляя приятелите си идеална сватба за подарък.Нож за торта и сервитьор пристигат в красива лилава кутия, която да можете веднага да предложи на младоженците.

R

Свързани продукти