.

.

Delsym Adult 12 Hour Cash Relief Medicine, Мощно Облекчение на Кашлица на 12-добрите часа, Течност за потискане на кашлица, #1 Препоръчва фармацевт, Портокалов Аромат, 3 ет. унция (опаков?

Delsym Adult 12 Hour Cash Relief Medicine, Мощно Облекчение на Кашлица на 12-добрите часа, Течност за потискане на кашлица,

BGN 38.40
Наличност

12-ЧАСОВ СИРОП за КАШЛИЦА : Осигурява облекчение на кашлица, която продължава до 12 часа, за да помогне за облекчаване на вашия ноющий кашлица.МОЩНО за ОБЛЕКЧАВАНЕ на СИМПТОМИТЕ : Мощно средство срещу кашлица, помага да се контролира кашлица. #1 ПРЕПОРЪЧВА ФАРМАЦЕВТ : Delsym-това е марка, се препоръчва фармацевт № 1 за потискане на кашлица.СУСПЕНЗИЯ с пролонгированным ОСВОБОЖДАВАНЕ : Разработена с пролонгированным освобождаване, така че можете да получите помощ до 12 часа.АКТИВНО вещество : Съдържа декстрометорфан Полистирекс, който помага за подтискане на кашлица; Не съдържа алкохол.Delsym предлага пълната гама от средства за кашлица както за възрастни така и за деца.Това включва в себе си 12-часови продукти, които осигуряват облекчение на кашлица с всяка доза, както и възрастните Кашлица+ и децата Кашлица+ продукти, които улесняват кашлица, а също и други симптоми на настинки.Delsym Adult 12 hour Cough Medicine осигурява мощно облекчение на кашлица в продължение на 12 добри часа.Той предвижда облекчаване на кашлица, която продължава до 12 часа, за да помогне за облекчаване на вашия ноющий кашлица.Delsym-това е фармацевт № 1, се препоръчва марка подавителей кашлица*.Този продукт съдържа една бутилка обем 3 ет. унция и разполага с портокалов аромат.Той е достъпен също в гроздов ароматизаторе.Delsym 12 hour range също е достъпен за деца.СИМПТОМИТЕ са ЛЕКИ : Delsym Adult 12 hour Cough Взаимопомощ помага за облекчаване на кашлица АКТИВНА СЪСТАВКА : Съдържа декстрометорфан Полистирекс, който помага за подтискане на кашлица Използвайте по предназначение.Да се съхранява на място, недостъпно за деца. *U. S. News & World Report/Pharmacy Times 2020-2021.

R

Свързани продукти