.

.

Пеперуда Ловец на Сънища Ръчно изработени Цветни Перо Ловци на Сънища Монтиране на Украса за Момичета, Деца Детска Спалня Декорация Благословия Подарък (син)

Пеперуда Ловец на Сънища Ръчно изработени Цветни Перо Ловци на Сънища Монтиране на Украса за Момичета, Деца Детска Спалня

BGN 45.60
Наличност

【МАТЕРИАЛ】Ловец на сънища е направена от хубава буца вълна малък заек, ленти, естествени пера и метална кръг. 【ЛОВЕЦ на СЪНИЩА】Дръж мрежа на сънищата във вашия спален място или около него.Казват, че ловец на сънища ще предотврати появата на кошмари и цветна украса от пера ще привлече и ще мине добър снам. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНО БИЖУ】Ловец на сънища може добре да се допълнят вашата детска стая.цвят просто вървят заедно и да се допълват това усещане за спокойствие в неговото собствено пространство. 【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК】Ловец на сънища - идеалният подарък за деца, любовници или приятели, като дар на любов и изненада за Деня на благодарността, Коледа, рождени дни и други празници. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】Ние носим отговорност за нашите продукти и клиенти.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас.

R

Свързани продукти