.

.

Клещи За Плосък Маркуч и Клещи За Плосък Маркуч с Ъгъл от 45°, Клещи За Определяне на Течаща Тръба на Автомобила, Гъвкави Пръстен Клещи за Скобата на Маркуча за Инста?

Клещи За Плосък Маркуч и Клещи За Плосък Маркуч с Ъгъл от 45°, Клещи За Определяне на Течаща Тръба на Автомобила, Гъвкави

BGN 12.79
Наличност

【Top Alloy Steel】 : Прецизна коване от хромованадиевой стомана с покритие от фосфор манган за предотвратяване на ръжда и корозия.Той осигурява максимален срок на експлоатация и издръжливост при интензивна употреба. 【Ефективна отключване】Челюстта се въртят за достъп до хомутам маркуч под всякакъв ъгъл и за осигуряване на по-добро захващане.Клещи с плоски и лентови вериги хомутом подпружинены за удобство на използване , които лесно се освобождават с помощта на лост на палеца, силна автоматична функция за отскок. 【Напълно гъвкава】Гъвкаво използване на бутам връзки клещи, въртящи се на челюстта могат да бъдат изпълнени постижение тесни и твърди области, и ще ви позволи бързо да се режат, могат да се съсредоточи върху реалния ремонт, вместо да губите време в игра с клипове. 【Super Labor-Saving】 Клещи на скобата на маркуча изолирани дръжки, удобни за дейности, дръжки изработени от PVC.Можете свободно и удобно да стяга клещи.Нескользящие потопени дръжки, по-малко труд. 【Използване за】За повечето, така и на плоски лентови скоби.Използвайте за пролетта скоби тръби гориво и охладителна течност, което е идеално за автомобилни, промишлени и ремонти, применитесь механик или инженер.Цвят : 2 елемента.

R

Свързани продукти