.

.

Стоманена Прибиращ се Закачалка За Дрехи, Прибиращ се Закачалка за Палто за Кабинет,Регулируем Закачалка за Дрехи, Спестяване на Пространство, Организатор за гард?

Стоманена Прибиращ се Закачалка За Дрехи, Прибиращ се Закачалка за Палто за Кабинет,Регулируем Закачалка за Дрехи, Спестяване

BGN 26.39
Наличност

【Материал и размера на】е Изработена от неръждаема стомана 201 и ABS-пластмаса, той все още работи стабилно, след като десетки хиляди толкающих и тянущих тестове, здрав и дълъг живот, лесни за почистване, е на разположение в 7 дължини. 【Направи живота по-лесен】можете да Го привличане и отблъскване, всяка жажда кабинет може да работи независимо, без смущения. 【Висока носеща способност на】Експерименталните резултати показват, че товароносимостта е повече от 25 килограма, а това означава, че около 30 до 40 чифта дънки, той все още може да се плъзга плавно, издръжлив и траен, както и може да се използва с увереност. 【Спестяване на място в гардероба】Е многофункционален шкаф камериер, който може да закачите на дрехите, вратовръзки, шалове, а не само да си панталони, той използва максимално пространството, така че ще има достатъчно място за други цели. 【Многофункционален шкаф Закачалка】Прибиращ закачалка е подходящ за шкафове и складови площи, а също така може да се използва в кухнята или в банята, тя най-добрия начин, използва пространство. ✔ Описание на продукта★ Това е многофункционална закачалка за дрехи, на която да закачите облекла, вратовръзки, шалове, а не само панталони.Може да се използва дори в кухненските шкафове!В резултат на това пространство се използва на максимум, така че остава достатъчно място и за други цели★ Защитете своите панталони и дрехи от надраскване и гънки, тя е много подходяща за закачане в гардероба на спалнята, пестене на време в подбор на дрехи, чист шкаф може да премахне страха и облекчаване на проблема е да се намери правилния дрехи, организирайте и покажи своята ежедневни дрехи или сезонни съоръжения - Материал : стомана,ABS - пластмаса - дължина : 30 cm, 35 cm, 40 см 45 см 50 см 55 см 60 см - Цвят : бяло+ хром-Закачалка релса Обхват : гардероб, шкаф, гардероб и т.н.►Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 cm2. Продукт в натура стрелба, защото се дължи на светлината, на ъгъла на различни екрани и други причини за цветове, моля, приемете 3. Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани с една снимка.

R

Свързани продукти