.

.

Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни и Деца, Четирите Конника на Апокалипсиса Diamond Изкуство Пълна Кръгла Бормашина Планински Кристал, Бродерия за Декора на С?

Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни и Деца, Четирите Конника на Апокалипсиса Diamond Изкуство Пълна Кръгла Бормашина

BGN 9.27
Наличност

За да се избегне бръчки, не слагайте платно.Моля, използвайте очила или дървена дограма, за да ги обесим на дома, за да украсят украса.Ще се насладите на удоволствието от направата на мозайки и ще изпитате чувство на художника.Съдържание на пакета : 1*Платно за живопис с маслени бои с висока резолюция; 1*Цветни магически диаманти; 1*Точков диамантена дръжка ; 1*diamond тава и твърдо лепило, без рамка.Това е просто сгънати на руло платно. Продуктът не включва рамката.И на самия модел има лош вкус фон, за да запази картина на лош вкус, а след това и скъпоценни камъни ще се държим, не се притеснявайте за скъпоценни камъни, падащи от платното. Диамантена живопис 5 D може да намали стреса, повишаване на самочувствието и подобряване на издръжливостта. Диамантите не са годни за консумация, моля, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.Комплект диамант боядисване е подходяща за начинаещи, за възрастни и деца.Диамантена живопис може да намали стреса, повишаване на самочувствието и подобряване на издръжливостта.Стъпки DIY : 1.

R

Свързани продукти