.

.

Скенери, баркод Скенер пистолет Безжичен Вид на изображението-USB Зареждане Антивибрационный Анти-падането на звуков сигнал се използва с USB-приемник за магазин, Су?

Скенери, баркод Скенер пистолет Безжичен Вид на изображението-USB Зареждане Антивибрационный Анти-падането на звуков сигнал

BGN 74.48
Наличност

Автоматично сканиране : да преминете в режим на автоматично непрекъснато сканиране, като следвате инструкциите в ръководството за бързо сканиране, без да натискате никакви бутони, просто трябва да помахать баркод под скенер. ♣Моля технология за събиране на снимки, висока чувствителност, бърза скорост на сканиране, силна способност за декодиране, ръчно плюс автоматична, два режима могат да бъдат избрани по желание. ♣безжичен приемник възприемане няколко : на около 100 метра в открито пространство, крытое предаване на разстояние изобщо 20-30 метра, в зависимост от структурата и околната среда. ♣Той е широко използван в различни индустриях : супермаркети, магазин, аптека, болница, логистика куриер, магазини десерт, ресторант, etc., удобен и бърз. ♣Безжичен прием, който е съвместим с различни системи : Просто включете безжичен приемник с компютър, и можете да заредите данните в компютър по всяко време. (WIN7 / 8 / XP / IOS / LINUX / ANDROID).Plug и play : няма нужда в областта на софтуера, лесно възпроизвежда от лазерен скенер ергономичен дизайн с висококачествена ABS-пластмаса,силна и гъвкава стойка в комплекта.Естеството на продукта●Компактен дизайн го прави лесен за съхранение●Смогите признае много видове размита кодове и кодовете за цвят●Поддържа широка гама от типове четци●Удобно усещане, устойчивост на удар и устойчивост на падане : тялото е направено от материал, КОРЕМА и горната част на опашката блок почистване са конструирани с гума TPU, което е удобно и е устойчива на хлъзгане.●Той е широко използван в различни индустриях : супермаркети, магазин, аптека, болница, доставка куриер, магазини десерт, ресторант, etc., удобен и бърз.Информация за продуктекатегория баркод : едномерен код, двуизмерен код на Източник на светлината : червен светодиод, бял светодиод Операционна система : WIN7 / 8 / XP / IOS / LINUX / ANDROIDWe има професионален екип за обслужване на клиенти;Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно продукта, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

R

Свързани продукти