.

.

Безжичен Контролер за Xbox 360, 2.4 Ghz Гейм Контролер Джойстика, Дистанционно Безжичен Геймпад на Xbox 360/Xbox 360 Slim/PC/Windows 7 8 10 с двойна вибрация (черен)

Безжичен Контролер за Xbox 360, 2.4 Ghz Гейм Контролер Джойстика, Дистанционно Безжичен Геймпад на Xbox 360/Xbox 360 Slim/PC/Windows

BGN 20.70
Наличност

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.,, 【Безжичен контролер на 2,4 Ghz за Xbox 360】 Нашият безжичен контролер за Xbox 360 интегрировал висока производителност безжична технология 2.4 Ghz обхват за управление на до 30 метра височина, позволява да се движат в собствената си стая, за да се контролира действието.Използвайте до четири контролери на една конзола едновременно.Захранва от 2 батерии тип АА.(НЕ Е ВКЛЮЧЕН В КОМПЛЕКТА). 【Силна двойна вибрационна обратна връзка】 В този контролер за Xbox 360, вградена двойна двигатели движения, които ви дават обратна връзка по интензивност и вълнуващо изживяване.Вграден порт за слушалки за Xbox LIVE play.Подходящ за състезания, спортни, екшън игри.Например, Blaz Blue, WWE 2 K 17, Injustice Gods Among US и т.н. Не са ПОДХОДЯЩИ ЗА XBOX ONE. 【Точен и чувствителен джойстик】 Ние обновен два спусъка точки на натиск, 8-полосную насочена D-pad и аналогови джойстика 360°, за да ви помогне да остане под контрол.Ние подобри чувствителността и точността на дистанционното управление джойстик, нито забавяне, нито на дрейф, нито мъртва зона. 【Усъвършенстван ергономичен дизайн】 Този безжичен гейминг контролер за Xbox 360 подходящ за захващане, дръжка нескользящая, приятна за кожата и устойчив на пот.Featured guide button за Xbox 360, можете да го използвате за проследяване на своите приятели, достъп до игри и МУЛТИМЕДИЯ, а също и за включване/изключване на конзолата Xbox 360. 【Широка съвместимост и сервизна поддръжка на】 Този контролер за Xbox 360 wireless е добър заместител на официалния контролер за Xbox 360, а не OEM.Може да се работи за Xbox 360 и PC с Windows 7/8/10. За PC ще ви трябва и допълнителен адаптер приемник за Xbox 360. (НЕ е ВКЛЮЧЕН В КОМПЛЕКТА) Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме 100% удовлетворенное гаранционно обслужване.

R

Свързани продукти