.

.

Yuanl Серум За Растеж на Косата Спрей Мента Трева Формула се Спре Загубата на Коса Растежа на Косата за Растеж, По-Дебели и Дълги Косата, Предотвратява Загубата на Кос?

Yuanl Серум За Растеж на Косата Спрей Мента Трева Формула се Спре Загубата на Коса Растежа на Косата за Растеж, По-Дебели

BGN 0.01
Наличност

【ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ЗАГУБАТА на КОСА】Използвайте нашия билков спрей за коса, за да обичаш косата си.Не е необходимо лечение на редки коса и плешивост.Просто спрей го, за да растат по-дебели и пълни с косата си само за 7 дни!. 【ПОДХРАНВАЩ ЕФЕКТ】Нашия спрей осигурява хранителни вещества, необходими за растежа на косата, съживява скалпа и подобрява цялостното състояние на косата.Опитайте, тъй като косата се превръщат от тънка плоска плюе в дебеличка без лечение!. 【 HIGH-QUALITYBlend естественото растение с интелигентен климатик за коса.Корен ще си отиде дълбоко в кожата на главата.Стимулират циркулацията на кръвта и растежа на космените фоликули.Кондиционируйте коса, така че те не са объркани в продължение на целия ден. 【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Спрей за растежа на косата мента може да се напръсква върху кожата на главата, брадата, гърдите и други области, където искате да има силна коса, за да направите косата си по-дебели. 【ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ】е Изработена от 100% естествени и безопасни съставки, като джинджифил и естествени растителни и билкови екстракти, може да насърчи здравословното развитие на косата и кожата на главата, а косата става плътна и еластична.Ментов спрей за коса, подхранва и овлажнява косата, заздравява и укрепва косата, предотвратява загубата на коса 10 мл Описание на продукта : Спасител от косопад! 【ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ЗАГУБАТА на КОСА】Използвайте нашия билков спрей за коса, за да обичаш косата си.Не е необходимо лечение на редки коса и плешивост.Просто спрей го, за да растат по-дебели и пълни с косата си само за 7 дни! 【ПОДХРАНВАЩ ЕФЕКТ】Нашия спрей осигурява хранителни вещества, необходими за растежа на косата, съживява скалпа и подобрява цялостното състояние на косата.Опитайте, тъй като косата се превръщат от тънка плоска плюе в дебеличка без лечение! 【 HIGH-QUALITYBlend естественото растение с интелигентен климатик за коса.Корен ще си отиде дълбоко в кожата на главата.Стимулират циркулацията на кръвта и растежа на космените фоликули.Кондиционируйте коса, така че те не са объркани в продължение на целия ден. 【ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ】е Изработена от 100% естествени и безопасни съставки, като джинджифил и естествени растителни и билкови екстракти, може да насърчи здравословното развитие на косата и кожата на главата, а косата става плътна и еластична. 【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Спрей за растежа на косата мента може да се напръсква върху кожата на главата, брадата, гърдите и други области, където искате да има силна коса, за да направите косата си по-дебели.Начин на приложение : Равномерно се пръска на съответния брой на повърхността на кожата на главата и корените на косата.Внимателно масаж в продължение на 2-3 минути до пълното усвояване.Пръскайте един път всяка сутрин и вечер.Технически характеристики на Тегло : 10 мл Пакетът включва 1 x Билков лак за коса.

R

Свързани продукти