.

.

LSYP 2Pcs V34 Color Corrector Паста за зъби за Избелване на зъбите Грижи за Емайл Паста за зъби (30 мл) (Ремонт на зъбите)

LSYP 2Pcs V34 Color Corrector Паста за зъби за Избелване на зъбите Грижи за Емайл Паста за зъби (30 мл) (Ремонт на зъбите)

BGN 10.93
Наличност

?Цвят коректор V34?Той съдържа сорбитол, ксилитол, глицерин и други съставки, които са безопасни и могат безопасно да бъдат използвани. ?Дълбоко почистване?Премахване на дълбоки петна Тази не съдържаща флуорид на пяна, паста за зъби може да проникне в процепа на емайла и премахване на остатъците от храна, а също и дълбоки петна, въевшиеся там. ?Избелване на зъбите?Помогнете да унищожи пигментация на повърхността на зъбите, блокиране на пигментацията, намаляване на жълти петна по зъбите, направете вашите зъби вече не са жълти зъби. ?Грижа за емайл Nhpro?По-ефективно, отколкото традиционна паста за зъби, която може да помогне да се компенсират загубените минерали и да намали чувствителността. ?Паста за зъби за почистване на зъби?Ефективно помагат избелите зъбите си и ще направи усмивката по-красива, освежават дъха и лош дъх, грижи за бели зъби.Характеристики : 1. Ефективно отбелите зъби и направете усмивката си по-красива. 2. Цвят коректор V34, съдържа сорбитол, ксилитол, глицерин и други съставки, които са безопасни, могат да бъдат използвани безопасно.Спецификации : 1. Нетно съдържание : 30 мл 2. Брутното тегло : 45 g 3. Размер на опаковката : 3.4*3.4*12.5 см Пакетът включва : 2 x V34 правилния Цвят .

R

Свързани продукти