.

.

Електрическа Острилка За Моливи, Триизмерен Корпус ABS+Въглеродна стомана Материал Острилка Дълга Острота с Двоен Източник на Храна за Офиса, за Художествени атели?

Електрическа Острилка За Моливи, Триизмерен Корпус ABS+Въглеродна стомана Материал Острилка Дълга Острота с Двоен Източник

BGN 16.96
Наличност

Гаранция УСЛУГИ : моля , свържете се с отдела за поддръжка на клиенти навреме, ако имате някакви въпроси, ние ще решим ги колкото се може по-скоро, да има добър опит в пазаруването.Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.БЪРЗО ЗАТОЧВАНЕ на : Триизмерен корпус, острилки, благородна сърцевината на ножа, напълно затворена структура, по-безопасна и интимна.Висококачественият режещ жило за бързо заточване, изработен от неръждаема стомана за дълготрайна острота.ОПРЕДЕЛИ : Режещо устройство писалка Бързо затачивает перо, дебелина на върха на писалката може да се регулира.Подходящ само за дървени моливи 6.5 мм‑8 мм, цветен грифель.ПРОЗРАЧНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ТРОХИ : Прозрачен дизайн на кутия за съхранение на трохи, можете да гледате капацитет на трохи дръжка, която е удобна и за своевременното почистване.С ДВОЕН ИЗТОЧНИК на захранване : Режещо устройство, оборудвано с двойна структурата на хранене, е удобно да се поставят и носят със себе си.Не се притеснявайте за заточване и разбиване на ядрото.Натиснете бутона за извличане на информация, за да извлечете жило, за да се предотврати повреда на ядрото на картата.Функция : 1. Триизмерно тяло, благородна сърцевината на ножа, напълно затворена структура, по-безопасна и интимна 2. Бързо заточите перо, дебелина на върха на писалката може да се регулира.Подходящ само за дървени моливи 6.5 мм‑8 мм, цвят lead3. Оборудвана с двойна структура на захранване, е удобно да се постави и да се разруши.Не се притеснявайте за заточване и разбиване на ядрото.Натиснете бутона за извличане на информация, за да извлечете жило, за да се предотврати повреда на ядрото карты4. Прозрачна конструкция на силози за съхранение на трохи, можете да гледате капацитет на трохи дръжка, която е удобна за навременна чистки5. Висококачественият режещ жило за бързо заточване, изработен от неръждаема стомана за дълготрайна острота Как да използвате : 1. Включете или поставете батерията power2. Изберете дебелината на заточки3. Поставете молив 4. Натиснете леко върху молив, за да молив не поворачивался в ръка и молив могат да се изострят 2-3 секундспецификация : Тип на продукта : точилкаматериал : ABS+въглеродна стальиспользуйте сцената : Арт студио, ученици, офис и т.н., размери на продукта : прибл. 9x9, 8x6, 7 см / 3, 5x3, 9x2, 6 инча Батерия Модел : 4 батерии тип Аа (идват без батерии)Асортимент от продукти : Подходящ само за дървени моливи и цветни моливи с диаметър около 6, 5 мм-8 мм / 0.26 инча-0.3 инча Осъществяване списък : 1 х острилка 1 х USB кабел Забележка : Кораб без батерии.

R

Свързани продукти